Autóbusszal Albániában

2008.06.12. 10:01 - Traveller

Címkék: utazás albánia autóbusz

Néhány éve Junior Birkózó Eb-t rendeztek Tiranában, Albánia fővárosában. A Magyar csapatot 2 db 19 fős Mercedes sprinterrel szállítottuk a verseny helyszínére.

A L'Oréal bemutatja: Beyoncé Budapesten autóbusszal

2008.06.09. 10:12 - Traveller

Címkék: reklám beyoncé autóbusz loréal


A világ összes L'Oréal vezetője Budapesten találkozott. Hogy a találkozó fényét növeljék kibérelték az egyik buszunkat és vagy 10 smartot reklámhordozás céljára.

Új uniós vezetési- és pihenőidő szabályozása (561/2006/EK rendelet)

2008.06.01. 18:12 - Traveller

Címkék: vezetésiidő pihenőidő aetr

2007. április hó 11. napjától történő hatályba lépéssel az alábbi jelentős módosulásokra hívjuk fel a kivételek alá nem tartozó tehergépjármű-vezető és autóbuszvezető munkavállalók (forgalmi utazók) és foglalkoztatóik figyelmét, amelyek betartása kötelező mind belföldön, mind külföldi feladat teljesítése során.

Növekvő számú ellenőrzésre kell számítani

2008.06.01. 18:10 - Traveller

Címkék: ellenőrzés pihenőidő aetr tachograf A közlekedési hatóság számára minimálisan előírt ellenőrzések száma már idén el kell, hogy érje a járművek száma, valamint az éves munkanapok szorzataként számított összes munkanapok számának 1 %-át, ez 2008-tól a gépkocsivezetők munkanapjainak 2%-ára, 2010-től 3 %-ára nő. Fokozatosan az alaposabb, telephelyi ellenőrzésekre kerül a hangsúly.

A Traveller 21 kft. bemutatkozása

2008.05.31. 13:26 - Traveller

Címkék: utazás buszbérlés személyszállítás

A Traveller 21 Kft-t 2000-ben alakítottuk. A különjárati személyszállítást egy
19+2 fős Mercedes Vario  kisbusszal kezdtük.
Cégünk fő tevékenysége a belföldi és nemzetközi közúti személyszállítás.
A fuvarfeladataink egy része belföldre irányul, konferenciák, szakmai programok, céges és iskolai kirándulások, valamint az idegenforgalmi beutaztatás, de rendszeresek a külföldi utak és körutazások is.

Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás, reklám Rent a coach, bus hire, travel by coach, hungary, hungarian autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás

Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás, rent a bus, coach hire

Sport, rendezvény, verseny, fotó, fotózás

 

 

 

 

 

 

CamelPark SEO tools - Google PageRank freestat.hu Chaos TOP 100 - Chaos Team Project Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció Google PageRank

Magyar Honlap Linkek Az oldal PR értéke Webtop www.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::

 

Limuzin rendelés - GMC VAN - VIP busz

Fruzsi baba

süti beállítások módosítása