A Traveller 21 kft. bemutatkozása

2008.05.31. 13:26 - Traveller

Címkék: utazás buszbérlés személyszállítás

A Traveller 21 Kft-t 2000-ben alakítottuk. A különjárati személyszállítást egy
19+2 fős Mercedes Vario  kisbusszal kezdtük.
Cégünk fő tevékenysége a belföldi és nemzetközi közúti személyszállítás.
A fuvarfeladataink egy része belföldre irányul, konferenciák, szakmai programok, céges és iskolai kirándulások, valamint az idegenforgalmi beutaztatás, de rendszeresek a külföldi utak és körutazások is. 


Folyamatos fejlesztésekkel és új szolgáltatásokkal próbálunk megfelelni az egyre növekvő igényeknek. Ez részben a gépjárművek állandó minőségi fejlesztését, másrészt, pedig a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését jelenti. Többek között jó példa erre, hogy jelenleg az autóbuszparkunk átlag életkora 3év. 


 


 


 

A járműpark kifogástalan műszaki és minőségi állapotának megtartása, illetve korszerűsítése érdekében új autóbuszok beszerzésére törekedtünk. Ez a tevékenység persze nem csak a szükséges cserékre szorítkozott, hanem egyben folyamatos kapacitásbővítést is jelentett, annak érdekében, hogy maradéktalanul meg tudjunk felelni partnereink elvárásainak, egyben megőrizzük cégünk egyik fontos erősségét, a vevői igényekre történő gyors és rugalmas reagálás képességét. Jelenleg az autóbusz méretek közül a középkategóriát erősítettük meg:
2 db 35+2 fős Temsa Opalin, és

1 db 29+2 fős MercedesA hosszú távú sikerek záloga az átgondolt elképzelések következetes megvalósulásában rejlik. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, először hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk rá! A Traveller 21 Kft. elkötelezett vezetőinek eddig elért eredményei is ezt igazolják.


www.traveller21.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://traveller21.blog.hu/api/trackback/id/tr68496387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás, reklám Rent a coach, bus hire, travel by coach, hungary, hungarian autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás

Traveller 21 kft, autóbuszrendelés, buszbérlés, személyszállítás, utazás, rent a bus, coach hire

Sport, rendezvény, verseny, fotó, fotózás

 

 

 

 

 

 

CamelPark SEO tools - Google PageRank freestat.hu Chaos TOP 100 - Chaos Team Project Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció Google PageRank

Magyar Honlap Linkek Az oldal PR értéke Webtop www.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::

 

Limuzin rendelés - GMC VAN - VIP busz

Fruzsi baba

süti beállítások módosítása